”Åkte med störtskön busschaufför från Västtrafik”

Åkte med en störtskön busschaufför från Västtrafik för ett tag sedan. Jag bara satte mig ner och så bara började de ”Välkommen ombord på denna linje som skall ta oss till Frölunda Torg” vår beräknade ankomsttid idag uppskattas till femton och tio hos oss. Vår buss är också utrustade med säkerhetsbälten som vi på västtrafik rekommenderar starkt att ni använder och behåller på under färd. Sen när man närmade sig Frölunda Torg då så började de igen ”Då beräknas vi anlända om två minuter vid slutdestination Frölunda Torg”. Det är tio grader hos oss idag, vi har en växlande molnighet och vindbyar på 10 meter per sekund. Så brusade de så samtidigt i med att han höll mikrofonen så nära ”Vi vill också tacka er att ni valt att resa med oss på Västtrafik idag”. Sen så var de en yngre kille som bara inte kunde hålla tyst och bara ”Ey är de ett flygplan vi sitter på eller!” Haha! Men han ignorerade de helt och hållet och bara fortsatte och ”Med de vill jag bara avsluta med att önska er alla resenärer en fortsatt trevlig dag allihopa och välkommen åter att resa med oss på Västtrafik”. Med de skulle jag nog vilja sätta punkt för oss!. Förlåt mig men var bara tvungen att göra en liten video här nedan hur han pratade.

Gör sällskap med 40 741 andra följare

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.