Andreas Rörqvist

”Världens förkylning”

Vad har hänt i stan de senaste dygnet då. Kvinna nedslagen efter att ha larmat om en misstänkt mordbrand, misstänkt mordförsök i Björkekärr och SD vill att Göteborg utmanar svensk lag angående inkommande IS-terrorister. Lite roligt faktiskt eftersom jag också råkade läsa idag också att IS faktiskt precis har besegrat’s i landet Syrien. Godmorgon! Ja de så att jag har åkt på en ordentlig förkylning tidigare i veckan här, det börjar bli något bättre men idag skall jag nog ta de lite lugnare också tänkte jag. Var uppe och åt grötfrukost precis och de betydligt varmare idag, de har precis växt in ett högtryck över Västsverige även om de tillfälligt och man börjar närma sig tvåsiffrigt. I slutet på förra veckan hade jag också de här mötet med bland annat min socialhandläggare osv och jag har sagt de att jag tänker inte flytta riktigt än. För de har inte lagt’s fram ett enda riktigt förslag för mig än trots att jag förklarat tidigare att om man kunde se över möjligheterna med t.ex Nämndemansgården osv men problemet är att dom har liksom inga kontrakt med dom va satt antingen så får jag vänta tills det dyker upp något annat vettigt eller så får jag helt enkelt ställa mig i kö till Nämndemansgården så får föräldrarna betala den behandlingen privat och de känns heller inte riktigt okej, hur som helst så hoppas jag att jag kommer till en lösning snart iallafall. Ha nu alla en fortsatt bra helg och ta hand om er allihopa!.

Andreas Douglas Rörqvist Näset

Gör sällskap med 40 741 andra följare

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.