”Försöka få igång en försäljning”

Har funderat på detta länge och jag tänkte besöka Göteborgs Auktionsverk på värmlandsgatan i veckan och eventuellt få värderat en del tavlor och så småningom även också kanske försöka få igång en försäljning på sikt antingen via hemsidan eller alternativt Facebooksidan. Får se lite vad som gäller men jag tänker göra ett besök där iallafall. Behöver ändå köpa lite fler ramar nu så tar väl de i samma vända då isåfall. Känner mig ändå lite bättre nu så tycker de kan vara värt ett försök iallafall. Hoppas alla haft en trevlig helg, har mest tagit de lugnt nu ett par dagar och ser fram emot ett förhoppningsvis bra möte nu i veckan. Ta hand om er allihopa!.

Gör sällskap med 40 741 andra följare

Annonser

2 reaktioner till “”Försöka få igång en försäljning””

  1. Hej,
    jag skulle kunna tänka mig att betala en rejäl slant för en av dina tavlor. De besitter ett djup som berör mig som åskådare. Att det dessutom marina motiv är vanligt förekommande gör det än bättre.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.