”Extremismen växer i Göteborg”

Integrationspolisens lägesbild får stöd i Göteborgs stad för ett par nya förslag till plan mot våldsbejakande extremism. Där konstateras de att resandet till Syrien och Irak nästan i stort sett har upphört, men de hjälper inte eftersom extremismen fortsätter att växa här hemma istället. Detta är personer som är kapabla till nästan vad som helst och eftersom dom nu är så hjärntvättade, så saknar dom flesta även empati. Och de är nog ganska så svårt att behandla ett sådant tillstånd. Så många fortsätter och bli ännu mer radikaliserade. Nu skyller jag inte på alla muslimer, absolut inte, de långt ifrån alla som blir eller att väljer att radikaliseras. Dom flesta muslimerna är väl helt vanliga människor som lever normala liv och som för det mesta är ganska fredligt folk, de är ju också så att alla muslimer är ju inte terrorister naturligtvis men däremot är alla terrorister för tillfället muslimer, så någonstans så måste man nästan ifrågasätta religionen och ställa sig frågan, vad de är för något som gått snett med islam i Världen idag. Jag tror personligen att Islam är en religion som måste moderniseras om det någon gång skulle kunna bli fred i Världen någon dag. Jag skulle vilja ta upp en positiv sak och det är väl de att kvinnorna i Saudiarabien nu för ett litet tag sedan tillbaka fått börja att få köra bil. Men tyvärr så kommer nog mycket annat orättvisa att bestå men framförallt så tror jag att hatet mot västvärlden kommer att fortgå och jakten på terror bara att fortsätta. Jag tror detta kan sluta med ett tredje världskrig helt seriöst om det inte händer något snart.
Follow on Bloglovin

Annonser

En tanke på “”Extremismen växer i Göteborg””

 1. Många extremister i Göteborg alltså och efter Örebro så är Göteborg den stad som haft flest personer som åkt ner och rekryterats in i terrorsekten IS.

  De ska inte vara välkomna åter, icke alls, och när de gjorde valet att åka ner och kriga, utöva terror och delta i mördandet ja då lämnade man Sverige för gott.

  Det måste gå att dra in medborgarskapet. Det har andra länder gjort. Ex Storbritannien, Nederländerna och Danmark.

  Att Sverige jämt ska stå paralyserat med en dumstrut på skallen, ja det visar hur jävla mjäkigt det är i detta landet.

  Inte en enda IS-återvändare till in i vårt land.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.