”Mirakelmedicinen”

Godkväll allihopa! Oj! vad jag snurrat runt i stan idag för att hitta någonstans att klippa mig. Puh.. Första försöket gjorde jag på Stigbergstorget, båda salongerna stängda. Sen gjorde vi ytterligare ett försök på Frölunda Torg där samtliga tre salonger var fullbokade. Det slutade med att vi fick åka till Angered Centrum och kliva in där på en salong och sätta sig en halvtimma för att få klippt sig för en 150 kr. Men de blev helt ok ändå tycker jag. Han var en jävel på saxen alltså. Fort gick de också när han väl drog igång. ”Klipp klipp klipp” Och vet ni vad de bästa är. Jag mår fortfarande hyfsat bra. Det känns så skönt att slippa den förbannade ångesten alltså för en gång skull. Och de har väl kanske att göra med att jag fått en ny ångestdämpande medicin utskriven som jag faktiskt nu fått maxdos på. En medicin jag tidigare struntat i förens nu i början på veckan då när jag börjat att ta den. Och jag känner mig faktiskt som en ny människa alltså. Och i med de så hoppas jag även alla ni haft en underbar helg. Nu kommer en ny vecka med nya möjligheter, ta vara på dom allihopa! Kram på er!.

Follow on Bloglovin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.