”Mår betydligt bättre idag”

Efter att ha sovit några dygn och ha börjat ta mina mediciner igen så vaknade jag upp idag nu för första gången på månader och känner mig äntligen som en ny människa igen och börjar få lite hopp om livet Igen. Det känns fantastiskt bra med tanke på vilken depression jag varit inne i framförallt dom senaste månaderna. Jag äter idag Buspiron, Aripiprazole, Quentiapin och Propavan. Vilket är ångestdämpande, antipsykotiskt och sömngivande mediciner mot framförallt behandling av borderline. Och jag har alltid kompenserat mina fall med amfetamin för att dels först kunna orka med vardagen, trötthet och ångesten för att sedan röka heroin och hasch för att kunna ha något att landa på och därigenom klara av att sova igen. Det är ingen vidare hälsosam landningsbana direkt kanske. Det var inte speciellt längesedan jag överdoserade, kollapsade och helt enkelt svimmade av mitt på gatan efter att ha rökt några bloss för mycket då jag varken kunde röra eller resa mig upp på flera minuter. Det var iskallt ute den kvällen så de ända jag hade i huvudet då det var att till varje pris undvika att riskera att somna även om jag visste att känseln var borta. För då hade jag inte levt idag. Efter några minuter lyckades jag till slut att resa mig upp och gå den sista biten fram till lägenheten. Då svimmade jag av en sista gång precis efter att ha tagit mig innanför dörren. Där vaknade jag sedan en halvtimma senare mitt på golvet och kunde till slut resa mig upp och lyckades sedan återhämta mig igen. Det var något jag helst inte vill uppleva igen. Jag har haft sådan tur får man ändå säga alltså. Nu gäller de bara att detta håller och att jag är mer noga att ta medicinerna så jag slipper självmedicinera något mer framöver förhoppningsvis. Äntligen kanske jag har en chans att ta mig ur de här. Det känns bra!.

Follow on Bloglovin

Annonser

En tanke på “”Mår betydligt bättre idag””

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.