”Har väl fått lite separationsångest”

Godmorgon! Igår var jag och pappa i Skatås och gick en runda och passade på och äta lite innan på cafeterian. Våren har anlänt och man kan äntligen röra på sig lite utan att behöva frysa häcken av sig. Två vänner som jag lärt känna på boendet har nu precis lämnat. Dom ska väl precis som jag vidare till nya ställen och kämpa med sin drogfrihet. Så man känner väl säg lite ensam här på boendet nu antar jag. Haha! man får nästan lite separationsångest. Förövrigt har jag städat mitt kök och lagat en propp som jag fått i handfatet. Jag har nu försökt få tag i min socialhandläggare i över en veckas tid nu men fortfarande utan resultat. Jag hade tänkt presentera de här förslaget om Nämndemansgården nämligen och hoppas väl på att hon köper de men man vet ju aldrig i förväg. Jag önskade jag kunde säga att allting var bra men det är de tyvärr inte eftersom de inte händer någonting, jag mår inte bra av de här alls alltså och jag är så orolig för framtiden. Jag kan bara inte hjälpa de.

Annonser

En tanke på “”Har väl fått lite separationsångest””

 1. Hejsan😜!
  Stå på dig om det du vill!!
  Har en nära anhörig som inte finns här på jorden längre pga bristande vård😢😡.
  Blott 28 år .
  Idag ska solen skina,ta och gå ut,eller varför inte en joggingrunda🤭🏃‍♂️………..

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.