”Hur fan kan TV4 sända något så dumt i svensk TV”

Det går ett program nu på TV4 och Play som heter Gay Conversion Therapy där programledaren Joseph Nocolosi på fullt allvar alltså försöker att omvända homo och bisexuella personer via så kallad reparativ terapi och på så sätt enligt han själv hjälpa dem att lämna sin livsstil. För det första undrar jag bara vart han fått tag i sitt läkarintyg och för det andra ”Hur fan kan detta ens sändas i svensk TV. Det är ingen jävla livsstil de här utan de här är en läggning som existerat inte bara bland människor utan även bland djuren i precis alla årtionden precis som den heterosexuella läggningen. Långt före både Islam och Kristendomen kom till i Världen. Dock har de varit så att människor inte vågat komma ut tidigare för att de inte vart accepterat och för att de i vissa delar av Världen fortfarande bestraffats med döden. Det här är inget man väljer, de något man föds med och alltså inget man bara botar.

Annonser

En tanke på “”Hur fan kan TV4 sända något så dumt i svensk TV””

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.