”Har tagit beslut om att flytta till Nämndemansgården”

Jag har väl funderat mycket kring hur jag skall ta mig ur den här ”rävsaxen” eller vad man ska kalla de men har också fått ett erbjudande av min familj. Och det är behandlingshemmet Nämndemansgården som ligger benäget i området Blentarp i Sjöbo kommun i Skåne som också har tolvstegsprogrammet. Och detta har varit ett svårt beslut att ta men har nu verkligen bestämt mig för att ta det. Jag behöver nog verkligen all hjälp jag kan få om jag nu ska lyckas ta mig ur de här och någon gång kunna återgå till ett normalt liv med körkort och arbete igen. Så de känns ganska bra allting och är hyfsat nöjd med beslutet faktiskt. Önska mig gärna lycka till. Kram på er allihopa!.

Annonser

En tanke på “”Har tagit beslut om att flytta till Nämndemansgården””

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.