Vänstern stör SD:s torgmöten runt om i landet

Redan vid SD:s första torgmöte börjar vänsterkanten att gapa och protestera. Jimmie får ju inte ens chansen att föra ett samtal. Ung vänster’s Malmrot säger bland annat i en intervju i tv att man protesterar mot rasism och har gjort så sedan Sverigedemokraterna började ”heila” på 90-talet. I debatten mellan Henrik Malmrot (V) och Henrik Vinge (SD) fortsätter Malmrot att bre på med att man skall krascha partyt osv. Alltså jag tycker Malmrot beter sig rent av omoget i debatten som sändes i tv då Sverigedemokraterna dessutom understryker att SD har fler utlandsfödda väljare en vad ung vänster har t.ex. Ändå måste man stå och gapa ”Inga rasister på våra gator” i en sådan volym att till och med gatstensduvan börjar flaxa med vingarna och de blir så förbannat barnsligt allting enligt mig alltså. Har aldrig hört SD avbryta en vänsterpartist i varken en debatt, tv-sändning eller på gator och torg. De möjligt att de var någon enstaka idiot på 90-talet som heilade inom Sverigedemokraterna men de har dom rensat ut och gjort allt dom kunnat för att bli av med och ändå fortsätter vänstern att rabbla upp den här gamla skiten gång på gång alltså. Precis som dom inte har något annat att komma med. Och kollar man på vänstern respektive högern så står vänstern för 90% tio alltså av våldet enligt undersökningar så de ju liksom inget att diskutera. Vänstern borde kolla mer på SD som ett parti idag och inte som ett parti för över 20 år sedan tycker jag. De gamla är oväsentligt idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.