”Gubben förstår inte att de samma drog”

Debatt i SVT om cannabis med Carl Johan Rehbinder och Aron Modig. ”Det börjar med en joint sen går det över i hasch” de möjligt. Och de ju bra att han vill ungdomarna väl och att inte alla ska vara ute och röka banan hela nätterna men en joint med marijuana innehåller ju exakt samma verksamma ämne (THC) som haschet gör såvitt jag vet iallafall alltså så antingen är han väl lite snurrig eller så har han helt enkelt inte läst på tillräckligt ordentligt alltså.

Annonser

En tanke på “”Gubben förstår inte att de samma drog””

  1. Du har helt rätt och det är han som är snurrig. Jag har aldrig gillat cannabis för jag tål det inte utan får användning om jag röker. THC finns i hela växten, men om det är bra ”grejor” så är bladen, själva marihuanan, det bästa. Sen det som pressas samman till haschkakor har ju olika kvaliteter men de jag känner säger nästan alla att bra grönt är mycket bättre än brunt. Men som sagt var, jag är ingen expert på området. Men legalisering, nej det kommer aldrig hända i Sverige. Aldrig någonsin.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.