Andreas Douglas Rörqvist

Besviken: Kom inte in på de nya boendet i Angered

Förra torsdagen var jag på studiebesök på ett boende i Angered, de lät väldigt hoppfullt och så men så sent som idag fick jag reda på att de tyvärr inte gick igenom eftersom två personer tydligen hade förtur. Jag känner mig ganska besviken för jag hade gärna bott i Angered. De fin natur och många promenadstråk osv men de bara att kämpa vidare. Jag ska ringa min socialhandläggare imorgon och höra om man kanske kan gå och kolla på något nytt ställe i mellan och samtidigt stå kvar i kön på Rävebergsvägen.

Annonser

3 reaktioner till “Besviken: Kom inte in på de nya boendet i Angered”

  1. Stå på Andreas för det kommer, allt positivt kommer och som oftast en överraskning. Det gäller bara att inte deka ner sig helt och grubbla och sen se det som en anledning att bli hög på tjacket.

    Den fällan har man gått i ett flertal gånger. Mina idiot-diagnoser – adhd, asperger och Bipolär II det är en sådan satanisk blandning att läkare till slut inte vet vilken av sjukdomarna som just nu är aktiv och gör att man till slut fuckar up.

    Jag bor just nu på ett HVB-hem i Västra Götaland och har inte mått så här bra sedan 1986. Så allt bra, positivt, tur och flyt det kommer bara härda ut mannen!

    Ha en trevlig dag / M.S

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.