Andreas Douglas Rörqvist

”Hur fan skall man kunna bli ren på de här sättet”

Det går ju fan inte annat än att inte skratta åt de när jag hamnade på gatan en vecka tidigare i våras, vad är de för jävla tillvaro. Nu vill jag ha en ny lägenhet i ett nytt område bland vanligt folk för att ens ha en chans, en chans att ta mig tillbaka. Hur fan ska man kunna bli ren när man hela tiden swishas runt på olika institutioner hela tiden med fullt av missbrukare då de enda folk har i skallen är att tända på igen? Det går ju inte annat än att skratta åt de.

Annonser

8 reaktioner till “”Hur fan skall man kunna bli ren på de här sättet””

 1. Ja du har rätt där, hur fan ska man kunna bli ren i en sådan miljö? Såg att du blivit erbjuden Skämmelsfors, ursäkta stavningen, och det kan jag säga att det tillhör – Humana.

  Och jag har sedan två år varit placerad på ett av Humanas ställen – Ett HVB-hem.

  Och det kan jag säga att det blev min räddning, och det är bra personal och en bättre miljö att bli ren i.

  Och det florerar inte en massa skit och det är en stor blandning klienter.

  Så be socialen att du får åka och titta! Trevlig helg 🙂 //M.S//

  Liked by 1 person

   1. Jag fick för fem år sedan Concera insatt och hade det länge, men bytade bort det mot Elvanse för två år sedan.

    Och det var som dag och natt, det blev en del i min räddning.

    Har du Metylfenidat eller Elvanse? Om inte, och om du har diagnos, så ska du ha rätt till Elvanse.

    Jag har 70 mg varje morgon kl 08:00, och den medicinen hjälper mig och det då det är ren amfetamin.

    Min adhd hålls i schack och suget efter amfetaminet försvinner.

    Rena mirakelkuren alltså och då jag är musiker i botten så blir jag kreativ och fokuserad!

    Mvh //M.S//

    Liked by 1 person

   2. Exakt, så är det för mig. Jag blir samlad, fokuserad och kreativ och får saker och ting gjort och jag kan läsa böcker och se på film vilket är omöjligt när man typ multitaskar i hjärnan. 70 mg Elvanse räcker bra och det är rekommenderad dos. Jag har ADHD och Bipolär 2 så den ena diagnosen triggar den andra ibland och det är svårt att se vilken som gör mig manisk eller depressiva men sedan jag började med medicinen så har jag inget tjacksug alls och alkoholen är jag sedan länge färdig med. Den är lömsk då den triggar knarksuget. Tyvärr.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.