SVT:s Valkompassen utförd

Utförde precis SVT:s valkompassen och resultatet blev ungefär vad jag förutspådde. Två partier lyser upp lite extra för mig om man säger så. Hade faktiskt tänkt rösta på någon av dom. En på 66 och en på 65 procent. ”NEJ” jag tänker inte berätta vilka det är utan de håller jag för mig själv. Huhuhu. ”NEJ jag vill inte kommentera de vidare tack!” Tack!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.