”Förstår inte varför SD alltid blir uthängda som rasister”

Jag är själv emot rasism och tycker alla invandrare ska ha exakt samma rättigheter och skyldigheter i det här landet som alla andra precis som exempelvis hbtq-personer osv men vi ser ju idag en integrationspolitik som totalt havererat. Man tar ju in mycket fler än vad de här landet klarar av att ta emot och de skapar både bostadsbrist och kriminalitet i de avseende att de inte finns någon plats till integration eller arbete. Varannan utrikesfödd saknar fortfarande arbete 8 år efter att dom kommit in i landet. År 2015 anlände 162.000 flyktingar och 500 av dom fick jobb. Det är ju helt vansinnigt. Andra EU-länder måste ju också ta sitt ansvar. Dom andra partierna blundar ju bara för problemet i den här frågan medans SD bara försöker föra en hållbar integrationspolitik.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.