”Lämnar snart stadsmissionen i Göteborg”

Nu har jag varit på stadsmissionen i Göteborg ett bra tag och känner mig nu redo att flytta vidare till ett öppnare ställe med färre regler och större frihet. Så för några dagar sedan fick jag ett besked att senast den 21:a september så flyttar jag vidare till något nytt ställe eller boende här i stan då och anledningen till detta är att jag känner att mitt liv frontalkrockar med ett regelverk som inte uppfyller mina krav på hur jag vill leva. Detta fick jag tydligt känna av tidigare i våras då jag råkade återfalla och blev tillfälligt avvisad ifrån mitt boende eller lägenhet i närmare en veckas tid då jag helt enkelt hamnade på gatan. Jag vill inte riskera att de händer något mer så har därför valt att flytta härifrån. Ett tag ägde jag ju 10 procent av lägenheten på Masthugget och resterande 90 ägde pappa. Jag skulle aldrig sålt av den andelen till han för då hade han aldrig kunnat sälja och denna situationen hade aldrig uppstått. Även om dom gjorde det i all välmening så var de fortfarande ett katastrofalt misstag eftersom jag nu uppenbarligen kastas runt mellan massa olika institutioner med fullt av missbrukare. Det ger ingenting, de ända folk vill göra är att tända på. Jag måste till en vanlig lägenhet i ett vanligt bostadsområde där folk lever som vanligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.