”Årets kanske hittills varmaste dag på ute på Näset i Göteborg”

Nämen hallå! Kanske årets varmaste dag, idag är jag ute på Näset och ligger ute på bryggan nere vid Rörvik och redan vid 11-tiden idag mäter jag 26 grader i skuggan, betydligt mycket kallare i havet. Kanske bara drygt hälften av de. Fortfarande något för kallt för att bada helt enkelt. ”Enligt mig” Dom håller för tillfället på att bygga en vågbrytare där ute och vill därför varna folk att hålla uppsikt efter spikar som fortfarande sticker upp ifrån bryggan som gör väldigt ont att trampa på. Vilket jag själv kan intyga som råkade trampa på en. Utöver de önskar jag alla en fortsatt bra start på denna soliga vecka!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.