Andreas Douglas Rörqvist

”Det är inte värt de!”

Redan i början på nästa vecka planerar jag att lämna Ingsered och flytta tillbaka till Göteborg då jag nu fått en lägenhet på Stigbergsliden i Majorna i GBG. Det är ett väldigt stort steg för mig de här eftersom de naturligtvis är förknippat med så mycket risker som kan ställa till de för en eftersom jag haft dessa problemen ”Och de vet jag om!” Men jag gillar utmaningar och någon gång måste jag ta detta steget ändå. Det är bara en tidsfråga och de klart att de 100 gånger lättare att hålla sig ren på ett boende benäget mitt ute på landet som Ingsered än att bo i en lägenhet mitt i Göteborg med tillgång till alla droger som finns i hela världen och samtidigt försöka hålla sig ifrån de!. Så varför utsätter jag mig för dessa onödiga riskerna. Jo de gör jag framförallt för att drivkraften för jobb, körkort och vänner övervinner drivet för att droga och känslan för att bli hög, ”För så har de inte vart innan!” Det vart fullständigt tvärtom för mig innan alltså. Jag har så jävla mycket att vinna på att hålla mig ren alltså, och så jävla mycket att förlora på om jag nu skulle börja igen! Och det är det som driver mig alltså. Tycker inte de är inte värt de!. Och har man bestämt sig för att flytta tillbaka till Göteborg då måste man ändå vara beredd på att här finns de droger och folk kommer att erbjuder en grejer, här måste man klara att säga ifrån och klarar man inte de ”Då skall man inte utsätta sig för de!” om man nu inte själv vill knarka och fortsätta då och de vill ju inte jag längre, för annars tycker jag ju man självklart stanna kvar på ett sådant boende som Ingsered tills dess att man känner att ”Ok nu är jag redo” därför känner jag mig nu mogen till att kunna flytta tillbaka till Göteborg igen. För att fördelarna övervinner riskerna och i mitt fall. Jag saknar mina vänner och känner mig allmänt isolerad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.