”Känner mig klar på Ingsered och är redo att flytta tillbaka till Göteborg”

Nu har jag varit på Ingsered i Hällingsjö sedan oktober månad förra året och har endast haft ett återfall på kokain, alkohol och amfetamin och de tog jag i slutet på december månad och efter de faktiskt varit helt ren förutom bensodiazepiner som jag har förskrivet av min läkare då. Så börjar känna mig ganska så klar här faktiskt på Ingseredshemmet då suget nu sjunkit till en sådan nivå att jag nu känner mig mogen att kunna flytta närmare stan igen utan att riskera att återfalla direkt liksom. Jag har redan ansökt om en plats på statsmissionen i Göteborg men fått avslag på grund av mina mediciner så väntar på ytterligare svar från ett antal till ställen som mitt socialkontor har kontrakt med. Hoppas på svar redan i mitten på nästa vecka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.