”En weekend på Marstrand’s havshotell”

Godkväll allihopa! Idag är jag på Marstrand med min mamma och moster ifrån Storbritannien på det nya havshotellet som ligger benäget strax innan färjan på vänster sida. Det är fortfarande under utbyggnad och de lär behövas framförallt inför sommaren och högsäsongen eftersom de redan nu verkar mer eller mindre helt fullsatt. Hotellet är kanonfint och spa-avdelningen helt underbar.

Flertalet pooler, bastu och badtunnor som också finns på utsidan med magnifik utsikt över (Carlsten’s Fästning). När de kommer till maten så var den också helt oslagbar känns de som. Framförallt middagen och trots att det var så mycket folk slapp man att vänta allt för länge utan allt flöt på bra och som förrätt tog jag sill och till huvudrätt en torskrygg med massor av goda tillbehör. Detta behövde jag bara kände jag och de känns skönt att fått komma iväg en stund bara ifrån allt bara.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.