”Har ingen livsglädje kvar överhuvudtaget”

Jag lever på femtonhundra kronor i månaden och de räcker knappt till cigaretter, har aldrig utrymme till att träffa mina vänner, att delta i evenemang eller hitta på någonting överhuvudtaget med mina kompisar, jag är trött och deprimerad av att bo på olika institutioner där varje dag ser exakt likadan ut och hela tiden få sin integritet kränkt av personal med ständiga urinprov, tidiga väckningar på mornarna och att känna sig ständigt konstant övervakad av både personal och socialtjänst att jag nu funderar på om jag helt enkelt skall ta mitt liv. Jag önskar att de på något sätt skulle kunna vända men jag har vart dålig i femton år nu och har nu gett upp allt hopp för både mig själv och min framtid. De inget liv de här!

Annonser

En tanke på “”Har ingen livsglädje kvar överhuvudtaget””

  1. Andreas, jag har följt dina berättelser under en tid. Det finns en anledning eller två att jag engagerar mig i detta. Jag är helt okänd för dig, men det finns en koppling långt tillbaka i tiden. Ditt senaste inlägg om din livströtthet fick mig att vilja respondera. För dig känns livet onödigt att klamra sig fast vid, kanske meningslöst, men för andra människor i din omgivning, din familj, är just DITT liv meningen med ALLT. Blås ingenting som är irreparabelt, resten kvittar. Åtminstone just nu. En enslig och lång väg leder till slut till en korsning. Minns att alla droger, då de känner att de är på väg att tvingas lämna sin herre, likt alla andra parasiter ger igen med hot om ett bittert slut för sin värd. Det är drogens sista dödskamp som utspelas i din kropp. Den kampen ska du se från ovan och också se ner på. Det finns en fortsättning väl värd att vänta på. Jag återkommer.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.