God Jul och Gott Nytt År!

Jag vill bara passa på att önska alla en riktigt god jul och gott nytt år!. Jag hoppas alla mår bra! Jag tog ju ett återfall nyligen på kokain men de som jag skall försöka ta med mig ifrån detta återfallet är att fokusera på den kraschlandning jag fick efteråt, för den var rent av bedrövlig och något jag helst inte vill uppleva igen.

Annonser

En tanke på “God Jul och Gott Nytt År!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.