Dåligt bemötande av personalen

Efter att ha dragit i mig för mycket kokain på för kort tid kändes de som att jag höll på att svimma av och då ringde jag upp behandlingshemmet och berättade som de var. Blev dock väldigt dåligt bemött av personalen då jag återvände. En i personalen kallade mig exempelvis för jävla idiot medans chefen var fruktansvärt otrevlig och krävde att jag skulle hålla mig på rummet i minst ett dygn efter återfallet och fick inte delta på varken julbordet eller middagen senare på kvällen. Alltså jag vet att detta var idiotiskt, jag fattar de liksom! Jag behöver inte höra de från en person i personalen som själv aldrig varit i ett missbruk liksom. De räcker som de är.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.