”Uppe med tuppen!”

Ah är de frukost nu eller! haha fyfan! ”Eller skall man vänta en dag till? Oh va seg man är! Godmorgon! Uppe med tuppen! Ja nu gäller de att hugga i alltså! hehe! Annars blir man utan, de känner vi till vid de här laget, ja alla dessa regler alltså! suck.. nu är man bra hungrig alltså, snöar gör de också ser jag. Trevligt! Idag väntar jag besök från en tidigare kontaktperson och tänkte faktiskt gå ut och gå en liten sväng i snön. Röra på sig lite ”Är du också hungrig Bergfeldt?” Hugg i då förfan! Passa på nu annars blir du också utan vet du! huhuhu Oh herre!. Förövrigt har jag varit och julhandlat lite i veckan och hälsat på mina föräldrar ute på Näset. Och de bästa av allt, fortfarande drogfri! Men när jag väl satt i bilen häromdagen på väg till MediaMarkt så gick den här låten ”Mer Jul” på radion, och helt seriöst, jag är så trött på den låten va så de löjligt, så då bytte jag kanal! och vad händer, jo de ofattbara! då går den där också! ”Poff!” Ha nu alla en fortsatt trevlig helg och ta hand om er allihopa!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.