”Pratat med transportstyrelsen precis angående mina körkort!”

Så nu har jag pratat med transportstyrelsen angående mitt körkort och ställt lite frågor och också fått en del svar. Och såvitt jag uppfattade de som så handlar de inte om att Ingsered kan styrka något via sina prover direkt gentemot transportstyrelsen utan snarare så handlar de om att ett läkarintyg måste in. Däremot är de möjligt att dom proverna jag nu gör på Ingsered i sin tur kan räcka för att styrka att ett just läkarintyg kan skrivas ut av min läkare på beroendemottagning centrum i Göteborg för att i sin tur framkalla en ny prövning av körkortet via transportstyrelsen. Så de jag måste göra nu är väl att ta kontakt med min läkare och höra va det är hon behöver för att ett sådant intyg kan skrivas ut men framförallt. Kan ingsered styrka något överhuvudtaget via sina prover!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.