”Försov mig till kvällsmaten, får vänta till frukost nästa dag”

Kvällsmaten är ju schemalagd här på Ingsered kl 19:45 och då ”råkade” jag somna till här tidigt under kvällen med tanke på att jag går på väldigt mycket mediciner just nu så vaknade jag inte fören kl 20:45 då jag frågade om jag iallafall kunde få en skål fil bara. ”Nej vi har ju våra tider här och missar man kvällsmaten då får man vänta till frukost nästa dag!” Är du seriös frågade jag, och så kommer bortförklaringarna va. ”alltså dom här paragrafryttarna retar mig nått så in åt helvete alltså! Tycker du inte själv att de låter fel frågade jag honom sedan. ”Men ger jag dig då skall alla ha” vadå alla! Alla har ju för fan redan ätit svarade jag då!. Usch!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.