Mötet gick som planerat

Idag hade jag möte med bland annat min socialsekreterare men även min sjuksköterska och vi tog framförallt upp de här med att jag vill tillbaka till mitt gamla boende men även att urinproverna skall kunna styrkas gentemot transportstyrelsen och de första jag skall göra imorgon är att ringa upp just transportstyrelsen och höra vad de är dom behöver för att jag skall kunna få tillbaka körkortet så fort som möjligt. Och socialsekreteraren ska nu kolla upp möjligheterna för en tillbaka flytt till mitt gamla boende och jag väntas få svar inom en vecka. Vi ska även försöka få till ytterligare en höjning på Oxascand från 15×3 till maxdos då senaste höjningen gett en positiv effekt på min humörstämning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.