Västra Ingsjön Rörqvist

Häng med på promenad!

Godmorgon!

Jo då är de så att jag är ute och vandrar här för de är nämligen så att de så förbannat vackert denna morgon i Hällingsjö. Det nästan lite svårt att ta sig fram i ”terrängen” trots snökängorna alltså. Och eftersom jag inte mår riktigt 100% så tänkte jag lyssna på min pappa och börja röra på mig lite mer för de hjälper faktiskt.

Han är ju snart 70 år har ju bättre kondition än än vad jag har. Ska vi se då börjar jag närma mig badplatsen här. För jag menar träning det de är nog den bästa medicinen som jag vet iallafall. Kör lite Tommy Körberg i lurarna denna morgon med ”Julen är här” Nämen kolla vet du, visst är de vackert!

Isen börjar till och med lägga sig något. De nästan man ska önska sig ett par skridskor i julklapp. Då kan man gena över sjön vet du! Nä idag känner jag mig något bättre faktiskt. Jag tycker bara de så dåligt skottat på sina ställen här alltså. Nä nu går vi tillbaka och drar i oss en kopp kaffe så man vaknar lite. ”Kaffe är ju också uppåt”

Oj här var brasan redan igång ser jag. Får nog hämta lite mer ved här sen känner jag. Godmorgon gubbar! Godmorgon! Ah de får väl bli en ostmacka här då som vanligt då Ingalill. Ah de som vanligt! Hoppas alla har de bra nu och kör försiktigt alla där ute!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.