”Råder fullkomlig snöstorm”

Vilket väder alltså, de nog fallit upp mot en decimeter här snart alltså. Och på väldigt kort tid. Har legat och vilat en stund och så gick jag ner med träskorna va och ”de gick ju fan inte att gå alltså”. Tror de var vintern år 1996 som de var helt sjukt mycket snö alltså, kommer ihåg då man skulle gå på trottoaren och så bara ramlade man ner på vägen liksom för att man inte kunde se skillnaden va. Men jag tycker som så att antingen får det vara barmark eller så får de vara rejält med snö ute. Hoppas på en vit jul i år men de återstår väl att se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.