UP-Strejkar

Jag har börjat med att UP-Strejka från och med igår och de har inget att göra med att jag skulle ha något att dölja för dom för jag har inte tagit något annat en mina bensodiazepiner som jag har utskrivet emot min ångest men så länge proverna inte görs gentemot transportstyrelsen så känns de helt oväsentligt för mig. Och jag vet priset för detta och det är väl att jag snart kommer att bli utskriven härifrån men det bryr jag mig inte om så mycket eftersom jag inte trivs här ändå. Jag vill ha tillbaka mitt körkort.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.