”Beroende av Oxascand”

Nu ringde min sjuksköterska och berättade att jag fått ytterligare en höjning från läkaren på Oxascand från 30 till 45 mg per dag. Får väl hoppas de hjälper något men grundproblemet för mig ligger nog inte helt i medicinerna utan ligger nog snarare till varför jag behöver ta dom här medicinerna från första början. Och det är de problemet jag försöker ta reda på nu men min kontaktperson tror de hela grundar sig i min borderline, jag själv tror snarare de handlar om en ny bostad. En egen lägenhet. Dels för att komma ur de sociala systemet men också för att få någonstans att börja om på utan att behöva ta till droger eller massa beroendeframkallande mediciner. Jag menar jag tar idag totalt mellan 15 till 20 tabletter per dag. De kanske inte heller så bra liksom. Helst av allt hade jag önskat att klara mig helt utan mediciner en dag men om den dagen nu kommer de för svårt för mig att svara på idag. Jag tror dock jag börjat bli beroende av just Oxascand, känner ett behov av dom hela tiden i med ångestattackerna som ständigt dyker upp och när jag inte tar dom blir jag dålig direkt och börjar få liknande abstinenssymtom.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s