”Mår direkt bättre av ökningen på Oxascand”

Jag har idag fått till en tredubbling ökning på Oxascand från 5mg två gånger per dygn till 10mg tre gånger per dygn och känner mig genast mycket bättre. Jag hoppas bara detta håller i sig. Jag känner av ökningen direkt och ångesten är nästan helt borta. Det känns bra att min läkare har börjat lyssna på mig för detta var rent ut sagt ohållbart innan alltså. Jag hade sådana ångestattacker så de var löjligt alltså. Men nu mår jag, äh jag mår bra alltså. Kan inte säga annat. Hoppas de håller i sig bara.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.