”Högtider är inget jag uppskattar längre utan mer något man måste rida ut”

I med att jag vart på olika institutioner i flera års tid har de här med högtider varit extra jobbiga tider för mig då suget efter fest och droger helt plötsligt ökat kraftigt vid dessa tider som t.ex jul och nyår. För jag kan ju inte ta något liksom. De ju ingen idé att återfalla och göra ett positivt UP när man kommit såhär långt och vart drogfri i närmare två månaders tid utan då blir de liksom per automatik inte en högtid man inte uppskattar utan istället något jobbigt man går igenom. Alltså jag önskar de vore tvärtom men så är de inte idag och så har det inte varit så på flera år. För jag menar håller jag mig bara drogfri nu så får jag ju förhoppningsvis tillbaka körkortet. Och jag har ju kvar min bil och allting. Transportstyrelsen har dragit in mitt körkort pga mitt tidigare missbruk men de ju som sagt bara indraget. Fortsätter jag att visa rena prover under en viss period så har Katarina Carlsson på transportstyrelsen sagt att jag kommer få tillbaka kortet utan att behöva göra om varken teori eller uppkörning. Hoppas bara på att detta stämmer bara alltså. Är du i samma situation eller känner du likadant? Skriv på bara!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.