”Behöver en bostad”

Jag vet att jag haft ett långt missbruk bakom mig och att jag borde hålla mig drogfri men jag vet ärlig talat inte om detta håller i längden. Jag har inga pengar kvar, jag kan inte måla, inget körkort, inget jobb, ingen lägenhet, jag kan inte längre hitta på saker med mina vänner och jag har en stående konflikt gentemot familjen pga att dom sålde min lägenhet pga mitt missbruk. Jag känner mig deprimerad helt enkelt. Jag behöver något att se fram emot i mitt liv. Det måste hända något. Jag har nu från och med idag fått kraftigt förhöjd dos benso nu stående, ökad Oxascand. Från 10 till 30 mg per dygn, så en tredubbling ungefär. Så jag hoppas dom hjälper lite mot dom här kraftiga ångestattackerna jag får dagligen av min borderline. Men jag saknar de sociala livet. Jag mår sjukt dåligt av att bara vara ensam hela tiden. Jag känner mig tom inombords. De måste hända något och ”framförallt” jag behöver någonstans att bo. Trött på att bo på olika institutioner hela tiden. Jag vill ha ett hem. Och jag vill ha det nu. Jag har bott såhär i flera år alltså. Trött på de. Men man får väl ta en dag i taget antar jag, de är många som är i samma situation. Ska försöka börja röra på mig lite mer. Jag tränade ju mycket innan brorsan dog och då mådde jag bra liksom. Jag funderar på att börja gå en kurs i (KBT) igen för de reagerade jag väldigt positivt på kommer jag ihåg. Ha en fortsatt trevlig eftermiddag och kväll allihopa!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.