Andreas Rörqvist Näset Rorqvistplanet

”Känner mig stabilare!”

Hej allihopa!

Vill börja med att gratulera min pappa Bosse på 68 årsdagen och tacka för ett trevligt kalas under gårdagen. Jag hade inte klarat mig utan han som läget är nu. Förövrigt vill jag bara berätta att jag mår mycket bättre och stabilare på min nya medicin Oxascand. Känner mig mycket lugnare och stabilare i humöret men igår däremot klantade jag till det rejält då jag köpte ett nytt datorspel på ganska länge. ”Project cars 2” . När jag öppnade de skulle man skrapa ungefär som en trisslott för att kunna se CD-key’n till spelet och den skrapade jag tyvärr sönder, så nu har jag ringt och skickat in ett mejl till Inet och förhoppningsvis får jag ett nytt men väntar fortfarande på svar. Hoppas alla mår bra och ha nu en fortsatt trevlig måndagkväll allihopa!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.