”Blivit föreslagen en behandling med Xanor”

I med mina ångestattacker har jag blivit föreslagen en behandling med läkemedlet Xanor. Fast endast vid behov. Och jag tror faktiskt den kan hjälpa mig när jag väl dalar. För när jag väl dalar, då gör jag saker jag i efterhand ångrar. Och de går helt enkelt inte att leva på detta sättet i längden. Så nu hoppas jag äntligen kunna få hjälp. Någon sade till mig någon gång att ”Borderline är inget man kan behandla med med medicin” Nä de är möjligt!. Men man kan åtminstone iallafall lindra den!.

Annonser

En tanke på “”Blivit föreslagen en behandling med Xanor””

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.