Drogfri en månad

Hej allihopa!

Nu är jag uppe i 30 dagars drogfrihet och det känns ganska bra faktiskt ”MEN!” jag saknar en orange bricka. Ah jag får ta de vid nästa möte helt enkelt. Däremot har jag fortfarande problem med kraftiga svängningar i sinnesstämningen mellan kärlek och hat, upprymdhet och nedstämdhet, och de lite alltså de så jag håller på att gå i bitar ibland alltså!. ”MEN” nu är de så att jag har fått en läkartid inbokat och jag känner mig faktiskt lite mer hoppfull idag än vad jag gjorde förra veckan. Framförallt pga att min kontaktperson här på Ingsered tydligen känner den här läkarn vilket känns ganska bra. För alltså när jag väl dalar så känner jag ett sånt hat mot allt och alla att jag för det mesta brukar dra mig undan, däremot gör jag ändå bort mig och blir otrevlig, skriver sms till mina föräldrar, ber min förvaltare ge fan i min ekonomi osv. Det är de jag behöver hjälp med nu. ”Min borderline” för jag klarar inte att hålla min ilska för mig själv utan de går ut på andra, framförallt dom som står mig närmast. Och jag vill inte orsaka dom mer skada nu utan därför behöver jag något ångestdämpande vid behov och det är jag ganska hoppfull att kunna få nu på torsdag om allt går som planerat. Hoppas alla har haft en bra helg förövrigt och kämpa på och ta hand om er allihopa!. Kram på er!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.