Min läkare ökade en ”Quetiapin” när jag berättade att jag var tidvis självmordsbenägen!.

Det var under mitt senaste möte med en läkare på beroendemottagning centrum som jag berättade att jag var tidvis självmordsbenägen under mina ständigt återkommande dipar pga min borderline och behövde akut hjälp. Då ökade min läkare en Quetiapin med den minsta möjliga styrkan för mig. Alltså jag hade ytligare ett möte nu nästa torsdag med samma läkare men har redan nu avbokat mötet i förväg pga bristande kompetens. Så ringer min sjuksköterska och tycker jag skall ge henne en chans. Välkommen till svensk sjukvård.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.