”Söker en privatläkare!”

Från och med idag avbryter jag all kontakt med beroendemottagning centrum. Jag behöver och söker en läkare som tror på mig och förstår min problematik. Blir inte tagen på allvar där. Jag har gått där i flera år men dom har alltså en sådan rotation på läkare så man hinner aldrig lära känna någon och dom förstår sig inte på min problematik. Jag söker nu en läkare som har erfarenhet inom psykisk ohälsa, trötthet och borderlineproblematik och som kan tänka sig och har behörighet att skriva ut något starkare ångestdämpande åt mig samt något mot kronisk trötthet som t.ex Attentin, Elvansa etc. Är du läkare eller har bra kontakter inom sjukvården kontakta gärna mig. Jag skriker verkligen efter hjälp alltså!.

Annonser

En tanke på “”Söker en privatläkare!””

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.