”Är Islam homofobiskt?”

Vad händer i Göteborg idag då förutom att nazisterna och vänstern bråkar vid ICA-Focus då runt (Liseberg). Jag gillar inte nazister, tycker dom är allmänt korkade bara och saknar verklighetsuppfattning. Men de nästan alltid vänstern som går till attack har jag märkt. Nazisterna är mer passiva och vill bara köra sin marsch genom stan liksom medans vänstern hela tiden skall starta upplopp mot nazisterna och börja kasta sten, gapa och skrika. Men de klart de irriterande!. Nazisterna är ju ganska irriterande tycker jag. Just de att dom tror sig vara mer än homosexuella och färgat folk retar mig ganska mycket faktiskt. Men de är inte bara dom som stör mig, även islamisterna retar mig ganska mycket också. Visst om man vill praktisera sin religion fritt men problemet är att man hela tiden försöker leva upp till den här boken som är skriven kanske 1000 år före kristendomen och det går inte att försöka inplantera den boken i ett modernt i-land som Sverige som har allt de som islam inte har som till exempel mänskliga rättigheter för kvinnor och homosexuella för vi har nämligen fattat att homosexualitet inte är någon jävla synd!. De är helt jävla normalt! precis som alla kvinnornas kompetens är den samma som männens. Vissa påstår tydligen att Islam skulle vara en religion för alla. Skulle förvåna mig om jag hörde ett sämre skämt! ”Det är en ren jävla tur om man bor i Saudiarabien och föds som heterosexuell” Det är ren jävla lotteri för fan!. Folk lever i en jävla fantasivärld för helvete!. Jag är inte de minsta rasist på något sätt. Fan heller! Värsta jag vet, men jag står upp för mänskliga rättigheter och inte fan slutar avrättningarna på homosexuella nere vare sig i Iran eller Saudiarabien. Och de som gör så ont att se är just hur både Bibeln och Koranen verkligen begränsar och förkortar så många vanliga människors rätt till ett värdigt och lyckligt liv bara för att man råkar ha en annan läggning. Det är inte läggningen det är fel på. ”Utan antingen så är det religionen i sig som är helt feltolkad, eller så kanske de faktiskt är så att Islam nu är homofobiskt precis som kristendomen är känt för!.

Annonser

2 reaktioner till “”Är Islam homofobiskt?””

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.