”Skulle aldrig kunna lura någon annan människa”

Jag har varit i desperata situationer förut med tanke på mitt missbruk och så vidare men helt seriöst alltså så kan jag säga de att jag har aldrig lurat en annan människa, jag har till och med försökt men de går bara inte. ”Det är samma med våld” jag har de helt enkelt inte i mig. Hatar våld!. ”Jag kan bara inte förstå vad som skulle kunna vara positivt med de!” Jag skulle inte kunna stjäla din klocka och sedan få ut någon slags glädje av att bära den för jag bara känner liksom att den här är inte min helt enkelt!. Och du de skall jag säga att den egenskapen är jag väldigt stolt över.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.