Rörvik, Näset

”Ett rent Glädjebesked!”

Idag var jag uppe på Östra Sjukhuset och gjorde mitt första rena UP på över två månader’s tid. Jag har fått erbjudande på droger precis varje dag som gått men ändå lyckat’s tacka nej ändå. För vissa kan detta vara en ren självklarhet men för mig och min familj är detta jättestort!. Och jag har verkligen kämpat som ”fan” inför det här! Rent glädjebesked för mig och min familj!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.