”Kändes som exorcisten tog över mig!”

Amfetaminet är en drog som har försatt mig i fullständig personlig konkurs. Man mår så oerhört bra i början av missbruket, de gör att man fortsätter. Men baksidan av drogen kommer göra dig till en slav, äta upp din ekonomi och fullständigt slakta dig psykiskt! Det är när drogen börjar lämna kroppen som djävulen börjar vakna i dig. Detta känner man inte av i början men jag lovar dig ”De kommer!” Jag är från början uppvuxen på Näset i Göteborg. Jag hade allt! När jag fyllde 18 år fick jag en en stor summa pengar, en ny lägenhet av min pappa, jag hade ett stabilt jobb, som jag älskade! Allt gick jättebra tills Jag började med den här jävla drogen, den tog absolut allting ifrån mig, jobb, körkort, lägenhet, pengar, självkänsla. familj, vänner, precis allting!. Avtändningen kommer med tiden driva dig till fullständigt vansinne! Jag bad min familj till och med ”Brinna i helvetet!” Kändes som exorcisten tagit över mig. Det är fruktansvärt!. Vad du än gör, börja inte med denna drogen. Kommer ihåg en gång då jag vaknade på köksgolvet hemma i lägenheten efter att ha ramlat av stolen och kollapsat efter att ha kört ett race på en vecka då jag tände av, jag tog bara fram rakbladet och skulle göra slut på mig ”Jag ville inte leva längre!” Du kommer förlora absolut allting! Hatar den jävla drogen alltså! Hatar den verkligen!. När pengarna tog slut ville jag bara dö alltså!. Du kommer bli helt galen på den. Jag har varit ren nu ett tag ifrån drogen och jag är så jävla glad att jag lever men därimot är jag så oerhört orolig för en vän till mig som också förlorat allt på samma drog. Han är så paranoid alltså att han tror att folk vill inplantera saker i hans hjärna, att folk spårar hans IP-adress, att hans granne vill ha ihjäl honom. Vartenda jävla bil som kör förbi tar han reg-nummret på alltså. Det är helt sjukt! Han är helt förstörd!. Och jag lider så fruktansvärt med hans familj som kämpar så för honom. Pratade med dom i helgen och dom är så rädda att förlora han. Och de är jag med, alltså han är verkligen en kanon-kille i grunden. Hans droghistoria är väldigt lik min, han fick också en lägenhet som senare fick säljas. Idag lever han under socialens händer precis som jag och är totalt ruinerad av knarket! Och myndigheterna har stenkoll på en!. Dom är på en konstant. Du är värd så oerhört mycket mer en de vita pulvret! ”Tänk på de!” Har hållit på med amfetamin nu i över 10 år” och jag klarar verkligen inte mer. Den hemska avtändningen som följer ett av ett amfetaminmissbruk är äntligen över! Har inte tagit en näsa mer!. Äntligen börjar man känna sig lite bättre! Är så glad att jag klarat avtändningen. Men har fortfarande tidvis mycket kraftig ångest men fortsätter jag så här så kommer både min familj och min bortgångna bror bli så stolta över mig. När solen gick upp idag såg jag min bror från balkongen uppe i den klarblåa himlen med ett stort leende ner på mig. ”Det var som man gick mot ljuset för fan!” Tack allihopa!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.