Socialtjänsten ”Vilket jävla pack alltså!”

Jag var hemma hos en vän igår och helt plötsligt ringer min socialsekreterare och berättar att jag måste åka hem genast med hotet att jag annars riskerar att bli utskriven. Alltså vad är de jävla pack alltså!. Hur fan kan ni jobba med de här?. Hot "hit och dit" Är de inte LVM så är de körkortet. Jag har ju bara mina vänner för helvete! Njuter ni av de här eller? Dom har alldeles för mycket makt dom här jävla socionomerna. Hade jag bara fått chansen hade jag låst in vartenda socionom till socialsekreterare i en jävla cell på 2 kvadratmeter som jag fick sitta i låst gått och kastat nyckeln åt helvete alltså!. "Så högt står ni i mina ögon!"

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.