”Jag har alltid gått med ekonomisk förlust!”

Ja hehe! Jag antar väl att jag blivit lite sällskapssjuk. Det har varit ganska mycket de senaste. Och helt plötsligt har man fått problem med pengar också och jag vet inte riktigt hur jag skall hantera detta eftersom jag alltid haft tillgång till detta tidigare. Fick ju 1,2 miljoner kronor när jag fyllde 18 år som igentligen skulle användas som investering till köpet av en lägenhet men de gick snarare till krognotor. Detta är något jag skäms över idag för att inte minst tala om att när de kommer till min ekonomiska utveckling efter detta. Alltså när det var som allra värst så jobbade jag heltid om inte mer. Jag tjänade nästan 28.000kr/mån innan skatt i snitt de året, bodde hemma hos föräldrarna på Näset, inga matkostnader "Ingenting" men gick lik förbannat back här också. Ah du hehe ja säger som han "Akon" hehe. "Smack that!" And spend that cash!. De jag försöker att säga är att jag "alltid" alltså, "Alla år!" Gått back! Vad är då orsaken till problemet? Krogen och drogerna så klart!. Alltså jag har alltid levt över mina tillgångar. Satt jag på Vasastaden och drack öl en kväll och sedan skulle till Avenyn då vinkade jag in en taxi. Orkade inte gå alltså. "Jag var för lat helt enkelt!" Någonstans har jag väl alltid vetat att den livsstilen inte skulle hålla i längden heller men jag förnekade de alltså genom drogerna. Jag har iallafall ansökt om "god man" nu om de nu kommer att hjälpa jag vet inte men de kan ju inte skada direkt. Alltså jag vill verkligen bryta med mitt drogmissbruk men de tydligen lättare sagt en gjort! "Det är de definitivt!" Helvete vad svårt de är att lägga av alltså! Jag har liksom inte orken längre. Det är bara för mycket just nu alltså. Jag har inte orken att ta mig ur de själv längre säger ja!. Jag har inte träffat eller kunnat vara med mina vänner på ett "enda" evenemang på över två år alltså. Jag sitter fast känns de som. Kom gärna in med förslag för jag är ta mig fan totalt maktlös över situationen alltså. Kan inte göra någonting känns de som alltså! Och de här verkligen slaktar mig psykiskt alltså. Jag behöver hjälp!

Annonser

2 reaktioner till “”Jag har alltid gått med ekonomisk förlust!””

  1. Hej Markus bara genom att du skriver det visar du på vilken stark person du är och den enda som kan hjälpa dig är du själv! Om du inte kämpar själv då kan ingen hjälp räcka. Support behovs från dina vänner och familj, men även professionell hjälp med drogerna.
    Kämpa på du fixar det

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.