”Jag är beroende av Metamfetamin!”

Var uppe på Östra Sjukhuset precis för att dels lämna UP, men framförallt för att jag blivit tvungen att ordna fram ett nytt läkarintyg, och det har jag gjort nu. Som vanligt så satt man ju där i flera timmar alltså då läkarna på avdelningen har ett arbetstempo i takt med en nedtrampad mördarsnigel. Kände de direkt när jag kom fram att fan hoppas nu inte att de är den gamla räven ”Träplankan” som jobbar där nu igen. Jovisst var det de, glasögonen nere på näsan i vanlig ordning ja och nästan så ryggen går av på han vet du när han går och sen som avslutning då en (P-bot) på 400 som grädde på moset. Hur som helst så var jag positiv på metamfetamin, vanligt amfetamin och slutligen cannabis då denna gången. Cannabis är inte direkt någon drog jag tar i vanliga fall utan är mer något jag använder för att kunna ha något att landa på efter jag varit igång på amfetamin ett tag. Jag skojar inte jag rökte nog upp närmare två gram igår kväll efter ett flera dagar långt race på metamfetamin och ändå kunde jag inte somna alltså. ”Jag drog ju sista linan flera timmar kanske närmare ett dygn innan jag började att röka cannabisen. ”Ändå helt klarvaken alltså!” Jag har tagit denna drogen några gånger innan och jag fastnade direkt alltså! Fick abstinens och kände ett kraftigt sug och längtan efter drogen redan efter första intaget. Som vanligt amfetamin fast mycket mycket starkare. Man vill bara ha mer och mer hela tiden alltså för att upprätthålla den starka euforiska känslan och göra allt för att förskjuta den kommande kraschen. Idag har jag haft kraftiga skakningar i hela kroppen, framförallt i armar och ben. Jag har nu haft ett långt samtal med läkaren då dom redan nu hotat med ytterligare ett LVM. Men de läkarna inte riktigt förstår tror jag är att ett LVM inte innehåller någon typ av behandling för missbrukaren. Det bara förskjuter problemen och bryter ner människan ännu mera. Jag vill sluta men ge människan då istället en chans att trappa ner och ta sig ur missbruket på egen hand ”Framförallt” då man visat att man klarat av detta vid tidigare tillfällen istället för att slösa bort människors liv i form av ett LVM. Helt meningslöst enligt mig!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s