Andreas Douglas Rörqvist

”Pendlandet mellan hat och kärlek växlar så snabbt!” 

Kan man ibland hata personer i ens närhet som man egentligen älskar. Det är en fråga som iallafall jag har svårt att ställa mig ibland. Synen på andra människor växlar så otroligt snabbt, så fort att man nästan själv känner sig förvirrad och osäker på vart man själv är i livet, men framförallt vart man har sina vänner, nära och kära. Det är också en väldigt energikrävande egenskap har jag märkt. Energikrävande och ångestframkallande. ”Och de är inte lite alltså” de är fan så jag håller på att gå i bitar ibland alltså!. Känner mig så tom inombords och på något sätt så mer eller mindre övergiven igen alltså att jag nästan kraschar bara på känslan. Detta är en känsla som skulle kunna driva vilken person som helst till vansinne skulle jag tro. Framförallt om det gäller en konflikt i en nära relation, vilket de nu råkar vara. ”Igen” Jag mådde nästan riktigt bra ett tag faktiskt alltså, jag tränade, sprang i Skatås osv. Nu vill jag dit igen!. Och jag har inte tagit något mer nu iallafall utan nu tänker jag försöka kämpa mig ur detta en allra sista gång på egen hand. För jag har fortfarande viljan till att klara detta!. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.