”Struntar väl i min läggning”

Att vara homosexuell, som kille alltså de har nästan aldrig varit eller något som jag aldrig upplevt som något problem idag alltså. Faktiskt inte tänkt på de så mycket utan de har hela tiden uppstått andra problem för mig i form av min borderline. Ett undantag är väl möjligtvis att jag en gång helt enkelt blev lämnad av en då nära vän bara för min läggning. Det slog mig ganska hårt att man liksom enligt den här personen inte var värd någonting längre, och inte var värd att umgås med, att associeras med. Helt seriöst så tyckte jag nog nästan mest synd om personen själv i fråga. Men han har aldrig bett om ursäkt eller någonting. Haha aja skitsamma! Därimot har jag tappat otroligt mycket på Amfetaminet. Men de inte så konstigt, ”Midsommar” och typ sådana högtider är numera nästan ganska jobbigt för en istället för något man uppskattar liksom! Jag satt bara hemma, de ingen som vill umgås med en knarkare liksom, ”helt seriös” folk drar sig hellre undan liksom! Missbrukar man Amfetamin på helger så dröjer de fan inte länge innan du behöver en lina för att överhuvudtaget åstadkomma något på vardagen heller, besöka ett evenemang eller tillslut ens överhuvudtaget orka resa dig upp ur sängen. Det är sjukt! De går så fort ner allting alltså! Jag förlorade först lägenheten, mina vänner, mitt jobb, alla mina körkort, förtroende osv. Man förlorar verkligen precis allting. Det är inte värt det!.

Annonser

En tanke på “”Struntar väl i min läggning””

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.