Yttligare en död av en hjärtattack på Amfetamin”

Hade ett dödsfall här inatt ”Thomas” oerhört tragiskt naturligtvis. Hjärtattack på amfetamin. (civilingenjör) Ahh försökte med verkligen allt men han hade fan inte orket kvar alltså, han hade inte de gick verkligen inte, jag försökte få med han på badminton med mera men de tog liksom inte. han hade inte viljan, de var för hårt. Vissa kallade han jävla pissluffare på stan och de va så sjukt vanligt och även om jag är imot våld och allting så liksom mer eller mindre struntade jag nästan i det tillslut. Jag skulle vilja slå lite vett i skallen på den här personen. Även jag haft det riktigt svårt liksom med missbruk, borderline förlorat min bror osv så har jag ändå stått upp för min homosexualitet, alltså det är de minsta problemet. precis som du eller någon annan kan ha de värre en vad jag har de. Om det nu även vart periodvis riktigt svårt. Det spelar ingen roll hur vi ser ut och säger man pissluffare till någon så säger man naturligtvis inte så till någon, Amfetaminet har tagit min bostad, den har tagit mitt jobb, den har tagit mitt körkort, allt! Alltså fick höra detta bara för någon timma sedan och jag tycker de så oerhört jävla tragiskt att få höra sådant här. Och tro mig de så här som folk bemöter missbrukare idag. Jubelidioten som jag nyss nämnde. Han existerar liksom överallt. Inte minst på plattan. Jag har själv missbrukat framförallt Amfetamin  i över 10 år och både alltså kokain, Subutex och Heroin, Extacy men de som gör Amfetaminet så oerhört beroendeframkallande idag tror jag beror framförallt på konkurrensen mellan labratoriumen framförallt i Amsterdam och Mellaneuropa och vinsten tas hem flera gånger om idag om man bankar de med mer eller mindre  den amerikanska modellen. Nämligen Metaamfetaminet som har slagit positivt, alltså inte en gång men flera om för mig och jag har alltså en seriös kran! Själva beroendet handlar också att man till slut inte fungerar liksom varken socialt eller kan uppskatta saker och ting då man saknar pulvret. Thomas läste civilingenjör i elektronik, och jag upplevde han som oerhört smart både på ett akademiskt plan men även ”alltså Thomas i det här fallet” mer som en mer personlig gubbe som socialt utgående osv, alltså han, alltså han hade sådan potential. Och jag frågade nu dom senaste dagarna här hur han mådde liksom. Men de var aldrig riktigt bra tyvärr. Tycker de förjävligt! usch! Saknar han!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s