Frihetskänsla och lycka

Idag firar jag en månad full av träning och 4 veckor utan droger. Jag mår nästan bättre idag efter ett träningspass än vad jag gjorde påtänd på narkotika + inga fler plågsamma avtändningar. Känns helt fantastiskt kul!. Hoppas ni mår lika gött som jag gör! Och om annat, ge aldrig upp, en dag vänder de!. Men träning hjälper oerhört mycket oavsett vilket problem man än bär på tror jag. Framförallt hanterandet av problemen. Känns som de iallafall. Så är det i mitt fall iallafall. Ha nu alla en fortsatt trevlig måndag och ta de nu lugnt ute i trafiken för just nu är de jävligt tjockt på sina ställen i Göteborg för att inte tala om Götatunneln som jag just passerade. Lycka till allihopa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.